Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"avocado fruit"'
Autor:
Citlali Colín-Chávez, José Juan Virgen-Ortiz, Miguel Ángel Martínez-Téllez, Cristina Avelino-Ramírez, Nancy Lissete Gallegos-Santoyo, Marco A. Miranda-Ackerman
Publikováno v:
Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100394- (2024)
Active antifungal packaging is a technological solution for reducing the postharvest losses of fruits and vegetables associated with phytopathogens. Anthracnose (Colletotrichum gloeosporioides) is the principal fungus that causes post-harvest avocado
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2a2468ad658430893c79e9d121e66bd
Autor:
Colín-Chávez, Citlali a, b, ⁎, Virgen-Ortiz, José Juan c, Martínez-Téllez, Miguel Ángel a, Avelino-Ramírez, Cristina b, Gallegos-Santoyo, Nancy Lissete b, Miranda-Ackerman, Marco A. d
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Autor:
Juan Antonio Herrera-González, Surelys Ramos-Bell, Silvia Bautista-Baños, Rita María Velázquez-Estrada, Edson Rayón-Díaz, Estefania Martínez-Batista, Porfirio Gutiérrez-Martínez
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 7, p 687 (2024)
Postharvest avocado is susceptible to attack by Neofusicoccum parvum, which has been reported to cause black spot in avocado pulp. Therefore, it is necessary to look for alternatives for its control with products that are low-cost, effective and with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01611600b9a04fe6bf08ca78a6b1c17f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos Eduardo Rodríguez-López, Carmen Hernández-Brenes, Víctor Treviño, Rocío I. Díaz de la Garza
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 17, Iss 1, Pp 1-23 (2017)
Abstract Background Avocado fruit contains aliphatic acetogenins (oft-acetylated, odd-chain fatty alcohols) with promising bioactivities for both medical and food industries. However, we have scarce knowledge about their metabolism. The present work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee76bb454cfc42a49d7dfef50d4fd2dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.