Zobrazeno 1 - 10
of 11 483
pro vyhledávání: '"autolysin"'
Autor:
Lee, Eon-Bee1,2 (AUTHOR), Lee, Kyubae3 (AUTHOR) KYUBAE@konyang.ac.kr
Publikováno v:
AMB Express. 7/4/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seiler, Jenny1 (AUTHOR) anne.millen@iff.com, Millen, Anne1 (AUTHOR) dennis.romero@iff.com, Romero, Dennis A.1 (AUTHOR) laura.simdon@iff.com, Magill, Damian2 (AUTHOR) damian.magill@iff.com, Simdon, Laura1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Viruses (1999-4915). Nov2023, Vol. 15 Issue 11, p2193. 17p.
Autor:
Eon-Bee Lee, Kyubae Lee
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract This study investigated the antibacterial properties of Coptis rhizome, a plant traditionally used for respiratory infections, against Streptoccus pneumonia (S. pneumoniae), for which there has been minimal empirical evidence of effectivenes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/016f7b54e2b14ff5a1b166c97dadb99a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Infection and Drug Resistance, Vol Volume 17, Pp 1231-1242 (2024)
Yang Yang,1,2 Zongze Yao,1 Jiazhen Zhang,1 Wei Shao,3 Bo Li,2 Huihui Wu,2 Wenjian Tang,3 Jing Zhang2 1School of Medicine, Anhui University of Science and Technology, Huainan, People’s Republic of China; 2Anhui Province Key Laboratory of Occupationa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ca603a745bc4a7c851737aef25d7594
Autor:
Min Lin, Hanhong Dan
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 6 (2023)
ABSTRACT Rapid identification of foods and food-processing environments contaminated with Listeria monocytogenes is crucial for controlling human listeriosis, a leading cause of fatality related to foodborne illnesses. The L. monocytogenes autolysin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbac291997a34c6b821b0fc1d182fc2b
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background Autolysis by cellular peptidoglycan hydrolases (PGH) is a well-known phenomenon in bacteria. During food fermentation, autolysis of starter cultures can exert an accelerating effect, as described in many studies on cheese ripening
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e2a1e9167e14fc08eb6ad750d25da25
Autor:
Aono, Riyo, Emi, Shogo, Okabe-Watanabe, Kanako, Nariya, Hirofumi, Matsunaga, Nozomu, Hitsumoto, Yasuo, Katayama, Seiichi
Publikováno v:
In Anaerobe October 2023 83