Zobrazeno 1 - 10
of 632
pro vyhledávání: '"autochthonous yeast"'
Autor:
Wen, Rongxin, Dong, Zhiming, Lv, Yichao, Liu, Haotian, Bayana, Bazhenova, Kong, Baohua, Chen, Qian
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Autor:
Tufariello, Maria, Palombi, Lorenzo, Rizzuti, Antonino, Musio, Biagia, Capozzi, Vittorio, Gallo, Vito, Mastrorilli, Piero, Grieco, Francesco
Publikováno v:
In Food Control March 2023 145
Autor:
Tufariello, Maria, Rizzuti, Antonino, Palombi, Lorenzo, Ragone, Rosa, Capozzi, Vittorio, Gallo, Vito, Mastrorilli, Piero, Grieco, Francesco
Publikováno v:
In Food Control August 2021 126
Publikováno v:
In LWT January 2019 99:188-196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beatriz García-Béjar, Daniel Sánchez-Carabias, Marina Alarcon, María Arévalo-Villena, Ana Briones
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 12, p 2340 (2020)
The wild yeast community was studied in fermented sausages from pork and game meat (deer and wild boar) during the maturation process from different curing rooms. Although the biotechnological importance of yeasts in the maturation process of pork sa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48669f39abcc4924b33505a9fbff86db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonino Rizzuti, Maria Tufariello, Vito Gallo, Piero Mastrorilli, Lorenzo Palombi, Biagia Musio, Vittorio Capozzi, Francesco Grieco
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 6, Iss 1, p 64 (2021)
The Champenoise method for the production of sparkling wines consists of an “in bottle” re-fermentation induced by a low number of commercial Saccharomyces cerevisiae strains. However, the limited use of these strains can induce flattening of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7188947a0d244230a2b482007acea6db
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 1, p 31 (2021)
Yeast plays an essential role in winemaking. Saccharomyces cerevisiae strains involved in fermentation determine the chemical and sensory characteristics of wines. S. cerevisiae XG3, isolated in Galicia (NW Spain), has desirable oenological potential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1df2704f833470ca5e3f585022484ec