Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"autochthonous grape varieties"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Most domestic sparkling wines are made of traditional champagne grape varieties. However, indigenous Crimean cultivars could increase the output of high-quality original beverages if a proper technology was introduced. This research featured young sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33cbd48d9f9e40debcd62b1d38aa782d
Publikováno v:
Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Vol 42, Iss 2 (2023)
Krstač and Žižak are autochthonous grape varieties grown in Montenegro. Although international varieties are more popular, the autochthonous varieties are very important, especially for countries developing tourism. The fermentation aromas produce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c136622057545afb7ddf9cf5ddb91c7
Autor:
Tomislav Pavlešić, Lara Saftić Martinović, Željka Peršurić, Edi Maletić, Maja Žulj Mihaljević, Domagoj Stupić, Željko Andabaka, Zoran Grgić, Sandra Kraljević Pavelić
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 60, Iss 1, Pp 11-20 (2022)
Research background. Coastal region of Croatia is rich in autochthonous grape varieties. Many of them have been almost abandoned, such as the autochthonous varieties of Kastav (Croatia), used for the production of the Kastavska Belica wine. Therefore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09bdcc434ff14dfd8301f49ddac91793
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Domagoj Stupić, Željka Peršurić, Sandra Kraljević Pavelić, Tomislav Pavlešić, Lara Saftić Martinović, Edi Maletić, Maja Žulj Mihaljević, Zoran Grgić, Željko Andabaka
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 60
Issue 1
Volume 60
Issue 1
Research background. Coastal region of Croatia is rich in autochthonous grape varieties. Many of them have been almost abandoned, such as the autochthonous varieties of Kastav (Croatia), used for the production of the Kastavska Belica wine. Therefore
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radonjić, Sanja
The aim of this research has been to examine the microbiological and technological parameters influencing volatile phenols (VP) production in wine of the autochthonous Montenegrin grape varieties Kratošija and Vranac and the international grape vari
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::f68c512f78ba7f26bc08b5c1f5d28679
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=124107
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=124107
Autor:
Paola Piombino, Vincenzo Gerbi, Maurizio Ugliano, Davide Slaghenaufi, Susana Río Segade, Matteo Marangon, Luigi Moio, Panagiotis Arapitsas, Fulvio Mattivi, Andrea Versari, Andrea Curioni, Arianna Ricci, Luca Giorgio Carlo Rolle, Maria Alessandra Paissoni, Simone Giacosa, Giuseppina Paola Parpinello
Publikováno v:
Food Research International. 143:110277
An extensive survey was conducted on 110 Italian monovarietal red wines from a single vintage to determine their standard compositional, color, and phenolic characteristics, analysing more than 35 parameters evaluated through methods commonly used in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.