Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"authentication methods"'
Publikováno v:
Cogent Education, Vol 11, Iss 1 (2024)
The COVID-19 pandemic precipitated an abrupt transition to online learning, impacting students with disabilities uniquely. This study examines the experiences of 62 such students in the new educational paradigm, employing a mixed-methods approach. Qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/153493c1819343e68423a1b1f5c61b00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Information Management, Vol 23, Iss 1, Pp e1-e12 (2021)
Background: Over the years, attention has been focused on digital banking and financial technology with little or no attention being paid to biometric banking technology. Objective: The study aimed to investigate the need for security and simplicity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbb5c07372144b6dbc0ca65f95af0811
Autor:
Omed Saleem Khalind
Publikováno v:
Zanco Journal of Pure and Applied Sciences, Vol 31, Iss s3, Pp 61-68 (2019)
The problem of password management is one of the oldest and most problematic issues in the context of computing security and personal digital information. Despite the fact that many researched have been carried out on this problem, most solutions hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0e113ba4d4149abad0db2e1fc688bbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effective password management is crucial for safeguarding online accounts and sensitive information. This research examines the current challenges and provides alternative solutions for better password management. This study encompasses a comprehensi
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:du-46146
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 10, p 1944 (2019)
Red yeast rice (RYR) is made by fermenting the rice with Monascus. It is commonly used in food colorants, dyeing, and wine making in China and its neighboring countries. Nowadays RYR has two forms on the market: common RYR is used for food products,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33f2dd1549d746e9a323de895394297e