Zobrazeno 1 - 10
of 3 013
pro vyhledávání: '"attributes of meat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2023 137
Autor:
Ke, Tiantian1 (AUTHOR), Zhao, Mengyu1,2,3 (AUTHOR), Zhang, Xiaoan1,2,3 (AUTHOR), Cheng, Yao1 (AUTHOR), Sun, Yiming1 (AUTHOR), Wang, Penghui1 (AUTHOR), Ren, Chunhuan1,3 (AUTHOR), Cheng, Xiao1,3 (AUTHOR), Zhang, Zijun1,3 (AUTHOR), Huang, Yafeng1,2,3 (AUTHOR) huangyafeng316@163.com
Publikováno v:
Life (2075-1729). May2023, Vol. 13 Issue 5, p1215. 25p.
Autor:
J. Alphine, S. Maya, N. Ashok, K. M. Lucy, Indu V. Raj, K. Karthiayini, V. N. Vasudevan, J. Tony
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 3, Pp 744-754 (2023)
Meat samples from six regions viz., neck, wing, breast, back, thigh and drumstick were collected from a total of 72 ducks comprising of six males and females of each of Vigova broilers, Kuttanad ducklings and spent Kuttanad ducks. The samples were as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95982558b5ef47a3bc6816277d8eed21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 35, Iss 7, Pp 1091-1099 (2022)
Objective The aim of this work was the characterization of the qualitative aspects of meat obtained from Teramana goats, an Italian indigenous breed of the Abruzzo region. Specifically, the study included a comparison with meat samples deriving from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/630cae35079f415290d73e463742439d
Autor:
Toomer, Ondulla T *, Livingston, Matthew L, Wall, Brittany, Sanders, Elliot, Vu, Thien C, Malheiros, Ramon D, Livingston, Kim A, Carvalho, Luiz Victor, Ferket, Peter R
Publikováno v:
In Poultry Science 1 October 2019 98(10):5188-5197
Autor:
Ianni, Andrea1, Bennato, Francesca1, Martino, Camillo2, Luca, Alessio Di1, Martino, Giuseppe1 gmartino@unite.it
Publikováno v:
Animal Bioscience. Jul2022, Vol. 35 Issue 7, p1091-1099. 9p.