Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"aster scaber"'
Autor:
Seung-Hyun Yang, Hoon Choi
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e33216- (2024)
The residue characteristics, processing effects of washing and drying, and dietary risks of chlorantraniliprole (CAP) and flubendiamide (FBD) to Koreans were investigated using Aster scaber in a greenhouse. Following foliar application, the initial F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95502ca2600149b1b37a2552b841ed54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1505 (2022)
The current study investigated the anti-neuroinflammatory effects and mechanisms of astragalin (Ast) and isoquercitrin (Que) isolated from chamchwi (Aster scaber Thunb.) in the lipopolysaccharide (LPS)-activated microglia and hippocampus of LPS induc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3096ede5dcac4220b3dcc7980b9dfd7d
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 62, Iss 1, Pp 27-38 (2018)
In our previous study, we demonstrated that the ethanol extracts of Artemisia dubia (A. dubia) and Aster scaber (A. scaber) have anti-nosemosis activity. In our present study, we intend to establish the anti-nosemosis activity of aqueous, ethyl aceta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0345b81bfac44998cfb60c666554152
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 60, Iss 2, Pp 167-178 (2016)
Nosemosis is one of the most common protozoan diseases of adult bees (Apis mellifera). Nosemosis is caused by two species of microsporidia; Nosema apis and Nosema ceranae. Nosema ceranae is potentially more dangerous because it has the ability to inf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35a2334964514c7a8d949f3a1cd90081
Autor:
Ye-Eun Choi, Sun-Il Choi, Xionggao Han, Xiao Men, Gill-Woong Jang, Hee-Yeon Kwon, Seong-Ran Kang, Jin-Soo Han, OK-Hwan Lee
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 12, p 1290 (2020)
Aster scaber is a wild vegetable cultivated in Korea and is known to contain phytochemicals with various biological activities. The potential antioxidant and anti-obesity effects of A. scaber and their mechanism are yet to be reported. We evaluated t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cf796d4f64f475684d709fc7124d76c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 19, Iss 9, p 2839 (2018)
The edible and medicinal perennial herb Aster scaber is known to have anticancer, antioxidant, and immunomodulatory properties. However, the biological effects of its polysaccharides are not well understood. Here, we aimed to extract novel polysaccha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7ccc1decde2499d8dfe952917a46e77