Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"astaxanthin esters"'
Autor:
Rui-tong Jiang, Zi-xian Ding, Zhi-hui Liu, Xin Zhao, Yi-dong Tu, Bing-bing Guo, Qing-yu He, Zhi-gang Zhou, Zong-ping Zheng, Zheng Sun
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 113, Iss , Pp 106014- (2024)
Long-term high sugar accelerates skin ageing via glycosylation. In this study, microalgae-derived active compounds were investigated for their potentially beneficial effects on skin ageing. Two carotenoids, namely astaxanthin (in the form of either m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/156ca5b7ac794c62ae9b2e515812d5e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, Pp e148-e148 (2016)
The content and composition of the fatty acids (FAs) and astaxanthin (AST) in the edible forms of crayfish: the whole animal of Cambarellus (C.) montezumae, and the tail meat (TM) of Procambarus (M.) bouvieri were determined by GC and HPLC. The exosk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f0ed3fc98f143e29bb04101795e8758
Autor:
Maria £otocka, Ewa Styczynska-Jurewicz
Publikováno v:
Oceanologia, Vol 43, Iss 4, Pp 487-497 (2001)
The contents of astaxanthin, canthaxanthin and astaxanthin esters were studied in natural populations of the copepod Acartia bifilosa from the Pomeranian Bay and Gulf of Gdansk in the southern Baltic Sea. Samples dominated by any one of three develop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/343eb8769e8a4832aaeb7f604d43657d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.