Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"associations colloids"'
Autor:
Jérôme Lecomte, Eric A. Decker, David Julian McClements, Claire Bourlieu-Lacanal, Pierre Villeneuve, Erwann Durand
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Taylor & Francis, In press, pp.1-41. ⟨10.1080/10408398.2021.2006138⟩
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Taylor & Francis, In press, pp.1-41. ⟨10.1080/10408398.2021.2006138⟩
International audience; Lipid oxidation is a major cause of quality deterioration in food products. In these foods, lipids are often present in a bulk or in emulsified forms. In both systems, the rate, extent and pathway of oxidation are highly depen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d2b60e0a92e69a1b5337907a2956713f
http://agritrop.cirad.fr/599721/
http://agritrop.cirad.fr/599721/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.