Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"aspergillopepsin I and II"'
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Magdalena Andryszkiewicz, Ana Gomes, Yi Liu, Joaquim Maia, Sandra Rainieri, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 8, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The food enzyme with aspergillopepsin I (EC 3.4.23.18) and aspergillopepsin II (EC 3.4.23.19) activities is produced with a non‐genetically modified Aspergillus niger var. macrosporus strain PTG8398 by Meiji Seika Pharma Co., Ltd. The food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c6e4869ae6b48c4b198a9a86cb11c28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.