Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"asparagus bean"'
Publikováno v:
Наукові горизонти, Vol 27, Iss 9, Pp 54-63 (2024)
This research aimed to study the formation of asparagus bean yield, taking into account the influence of technological factors, including testing specific varieties based on changes in stand density. Among the primary methods used to investigate this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d459d83abbf54d09a40bc4825bc8d25a
Autor:
Yu-Mi Choi, Myoung-Jae Shin, Hyemyeong Yoon, Sukyeung Lee, Jungyoon Yi, Xiaohan Wang, Kebede Taye Desta
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 9, p 1134 (2024)
Studying the effects of genetic and environmental factors on plant biochemical components helps in selecting the best varieties for the food industry and breeding programs. This study analyzed the nutritional qualities, secondary metabolites, and ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e8187a319c648ef869db45e0600f73d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mingjun Miao, Huaqiang Tan, Le Liang, Haitao Huang, Wei Chang, Jianwei Zhang, Ju Li, Yi Tang, Zhi Li, Yunsong Lai, Liang Yang, Huanxiu Li
Publikováno v:
PeerJ, Vol 10, p e13167 (2022)
Background Low temperature is a type of abiotic stress that threatens the growth and yield of asparagus bean. However, the key genes and regulatory pathways involved in low temperature response in this legume are still poorly understood. Methodology.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e4368caafe3482296a8b3e8661fe0c4
Autor:
Yu. V. Fotev, O. A. Kazakova
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 2, Pp 97-105 (2019)
Increasing popularity of asparagus bean (Vigna unguiculata (L.) Walp.) − a new for Russia vegetable crop requires comprehensive study including resistance to biotic environmental factors. Composition of pathogens of germinating seeds, plants (roots
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39a32f29ca334270989bdf9f47ec848e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 17, p 3778 (2020)
Asparagus bean immature pods and seeds are popular as food products for healthy and functional nutrition. Gas chromatography with mass spectrometry was used to compare metabolomic profiles of seeds and pods yielded by old Chinese landraces and the mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b749c1e3abc4e898c9310e89f698847