Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"ash characterization"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stephen Siwila, Emmanuel Kapesa
Publikováno v:
Water Practice and Technology, Vol 17, Iss 5, Pp 961-973 (2022)
This study investigated the use of fly ash for treatment of domestic greywater when incorporated in a small-scale slow sand filtration (SSF) system. The system was designed, constructed, and tested for treating domestic grey water for irrigation purp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c41bb21e5b004f52a3b87d31106766da
Autor:
José Alberto Soria-González, Raúl Tauro, José Juan Alvarado-Flores, Víctor Manuel Berrueta-Soriano, José Guadalupe Rutiaga-Quiñones
Publikováno v:
Energies, Vol 15, Iss 20, p 7514 (2022)
The energy use of fruit tree pruning represents a current alternative to achieving an energy transition toward clean biomass resources, which can substitute for fossil fuels and mitigate polluting emissions. In Mexico, avocado is one of the most impo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a47591c777664aa78829af5b860fc879
Autor:
Prempeh, Clement Owusu, Formann, Steffi, Schliermann, Thomas, Dizaji, Hossein Beidaghy, Nelles, Michael
Increased amounts of available biomass residues from agricultural food production are present widely around the globe. These biomass residues can find essential applications as bioenergy feedstock and precursors to produce value-added materials. This
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A84968
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84968/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84968/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clement Owusu Prempeh, Steffi Formann, Thomas Schliermann, Hossein Beidaghy Dizaji, Michael Nelles
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 21, p 10363 (2021)
Increased amounts of available biomass residues from agricultural food production are present widely around the globe. These biomass residues can find essential applications as bioenergy feedstock and precursors to produce value-added materials. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d0567a30f9441fe9108a43a1da1ff77
Publikováno v:
BioResources, Vol 11, Iss 4, Pp 9823-9841 (2016)
Harnessing energy from biomass is environmentally friendly because of the essentially zero net CO2 impact. As a common agricultural byproduct, corncobs are abundant in quantity. This study was carried out to examine the thermo-physical properties of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e83d1f21e3f740c6bb933b6ad25e86bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.