Zobrazeno 1 - 10
of 316
pro vyhledávání: '"ascomycetous yeasts"'
Diversity of fermentative yeasts with probiotic potential isolated from Thai fermented food products
Autor:
Sukrita Punyauppa-path, Pongpat Kiatprasert, Jutaporn Sawaengkaew, Polson Mahakhan, Parichat Phumkhachorn, Pongsak Rattanachaikunsopon, Pannida Khunnamwong, Nantana Srisuk
Publikováno v:
AIMS Microbiology, Vol 8, Iss 4, Pp 575-594 (2022)
This research aimed to evaluate the diversity of yeasts recovered from fermented foods gathered from some areas of Northeastern Thailand. The fermented food items included Pla-som, Nham-pla, Kem-buknud, Isan-sausage, Pla-ra, Mhum-neu, Mhum-Khai-pla,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ae2b944553a443a8f8a3022eac20eac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 4, p 758 (2021)
The purpose of this study was to investigate the ability of ascomycetous yeasts to assimilate/ferment d-fructose. This ability of the vast majority of yeasts has long been neglected since the standardization of the methodology around 1950, wherein fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15f262ac395a4520b88b4331e72e99dd
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 8, p 1116 (2020)
Yeasts represent an important component of the soil microbiome. In central Brazil, mining activities are among the main anthropogenic factors that influence the dynamics of the soil microbiota. Few studies have been dedicated to analysis of tropical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd9c77dbb7ef4c93939996e0f60992d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms
Volume 9
Issue 4
Microorganisms, Vol 9, Iss 758, p 758 (2021)
Volume 9
Issue 4
Microorganisms, Vol 9, Iss 758, p 758 (2021)
The purpose of this study was to investigate the ability of ascomycetous yeasts to assimilate/ferment d-fructose. This ability of the vast majority of yeasts has long been neglected since the standardization of the methodology around 1950, wherein fr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.