Zobrazeno 1 - 10
of 26 064
pro vyhledávání: '"arts students"'
Autor:
Qingyun Li1, Zhen Tian1, Zihao (Michael) Li2 michaelli@hkapa.edu, Jie Han3, Zhongyang Zhang1, Yanjun Zhang4
Publikováno v:
SAGE Open. Apr-Jun2024, Vol. 14 Issue 2, p1-14. 14p.
Publikováno v:
Journal of Eastern Liaoning University (Social Sciences). Oct2024, Vol. 26 Issue 5, p112-119. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yue Peng
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 15 (2024)
IntroductionThis research explores the role of critical thinking and cultural intelligence in psychological well-being through the lens of cultural identity development. It aims to understand how individuals think critically and navigate different cu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45337d846d024951b1d03a6f489bcaf9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KOCABIYIK, Yiğit1 kocabiyikyigit@gmail.com, ERGÜL, ve Tolga1 tolga.ergul@igdir.edu.tr
Publikováno v:
Firat University Journal of Social Sciences / Firat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. Sep2024, Vol. 34 Issue 3, p1317-1325. 9p.
Publikováno v:
Open Education Studies, Vol 6, Iss 1, Pp 19-37 (2024)
As the HyFlex learning environment becomes increasingly popular, the role of self-directed learning (SDL) cannot be ignored. Therefore, this study aimed to find the levels of SDL behavior among communication arts undergraduate students learning in a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f69f3ad60cf41acb28714e20bb56087
Publikováno v:
African Journal of Hospitality, Tourism and Leisure, Vol 13, Iss 2, Pp 231-237 (2024)
Given the skills and competencies that culinary arts students possess, the purpose of this study is to create a conceptual framework for defining and raising the bar for postsecondary culinary education. Graduates are certain to be well-equipped with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2310844a35ec480380ea0a188aa72e07
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract The Copenhagen burnout inventory-student survey (CBI-SS) has shown promising psychometric properties in diverse student populations. This study aims to investigate the psychometric properties of the Nigerian version of the CBI-SS. This was a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3e4d8001cc04cb4bafb2f422f0a4f5f