Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"artisanal fresh cheese"'
Autor:
Guiomar D. Posada-Izquierdo, Beatriz Mazón-Villegas, Mauricio Redondo-Solano, Alejandra Huete-Soto, Diana Víquez-Barrantes, Antonio Valero, Paula Fallas-Jiménez, Rosa María García-Gimeno
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1722 (2021)
“Turrialba cheese” is a Costa Rican fresh cheese highly appreciated due to its sensory characteristics and artisanal production. As a ready-to-eat dairy product, its formulation could support Listeria monocytogenes growth. L. monocytogenes was is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/009160adb27a4cb69365576041b54400
Autor:
Beatriz Mazón-Villegas, Paula Fallas-Jiménez, Mauricio Redondo-Solano, Diana Víquez-Barrantes, Guiomar Denisse Posada-Izquierdo, Antonio Valero, Rosa María García-Gimeno, Alejandra Huete-Soto
Publikováno v:
Foods 10(8), 1722 (2021)
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Foods, Vol 10, Iss 1722, p 1722 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 8
Helvia: Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
Universidad de Córdoba
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Foods, Vol 10, Iss 1722, p 1722 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 8
Helvia: Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
Universidad de Córdoba
“Turrialba cheese” is a Costa Rican fresh cheese highly appreciated due to its sensory characteristics and artisanal production. As a ready-to-eat dairy product, its formulation could support Listeria monocytogenes growth. L. monocytogenes was is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e9731b7851b6f3eb8c695214bec9d47
https://hdl.handle.net/10396/21534
https://hdl.handle.net/10396/21534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valero Leal, Kutchynska, Rivera Salazar, Jhoandry, Valbuena, Emiro, Boscán D., Leonardo A., Valeris, Robert, Castro, Gustavo, Briñez Zambrano, Wilfido José
Ciento catorce cepas de Staphylococcus aureus se caracterizaron en base a su patrón bioquímico y producción de enterotoxinas (EEs). Las cepas fueron aisladas en nueve fincas del estado Zulia donde se elabora queso fresco artesanal. El aislamiento
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::2985a745d327e5a99a2259394c057eb5
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/35876
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/35876
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.