Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"artificial inoculation fermentation"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 155-163 (2023)
In order to explore the fermentation performance of lactic acid bacteria and yeast with different species relationships in the process of pickle fermentation, a pair of lactic acid bacteria and yeast with mutual promoting relationship from 8 strains
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a65b3d2412442cabeb20f54cca73eb1
Autor:
Yanan Qin, Haotian Xu, Jinshuai Sun, XiangYang Cheng, Jing Lei, Weijia Lian, Chen Han, Wanting Huang, Minwei Zhang, Ya Chen
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101223- (2024)
To improve the delightful flavor of mulberry wine through semi-artificial inoculation fermentation with Saccharomyces cerevisiae, we studied the dynamics change of microbiota, along with the physicochemical properties and metabolite profiles and thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78eb05621bd246198fae64f25c67b0b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.