Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"artemisia japonica"'
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 67, Iss 1, Pp 142-149 (2023)
Artemisia japonica Thunb is an important perennial herb containing abundant chemical compounds utilized in conventional medicine for the treatment of malaria, hepatitis, hypertension, and inflammation. The protoplasts-based transient transformation s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dad802581fc242418ad7a582749305b8
Autor:
Yueyu Ye, Xiaomei Li, Man Chen, Xia Wang, Meiya Li, Fusheng Jiang, Xiaobo Zhang, Chunchun Zhang, Shiqing Li
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 6, p 1375 (2024)
Artemisia japonica Thunb. has been used as a traditional Chinese medicine and a vegetable for thousands of years in China. However, there are few reports on the chemical composition and biological activity of its leaves. Thus, this study aimed to eva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/935b87981b9b416a9c148cd3eec32e57
Autor:
Yi-yang Lu, Shi-qing Li, Qing-zhong Lai, Lin-yan Wang, Wei-min Zhou, Cheng-long Hua, Dan-dan Ning, Chun-chun Zhang, Mei-ya Li, Fu-sheng Jiang
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 3, Pp 104526- (2023)
The tender leaves of Artemisia japonica Thumb. are often used as vegetables and tea in China. They also used as a traditional Chinese medicine for the treatment of liver disease. However, the identity of components responsible for health benefits rem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c510a06c68984ace8d63d0fb5e7e9e94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 29, Iss , Pp 29-36 (2017)
Inulin is a type of polysaccharide with nutritional and functional properties and possesses various bioactivities. In this study, we isolated and purified a water-soluble polysaccharide (MWP) from Artemisia japonica. MWP has a molecular weight of 3.1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af097f6dc54c4a45b33eaad5e1e35a36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.