Zobrazeno 1 - 10
of 878
pro vyhledávání: '"aronia juice"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sonja Lackner, Alexander Mahnert, Christine Moissl-Eichinger, Tobias Madl, Hansjörg Habisch, Nathalie Meier-Allard, Christina Kumpitsch, Theresa Lahousen, Alexandra Kohlhammer-Dohr, Sabrina Mörkl, Herbert Strobl, Sandra Holasek
Publikováno v:
Microbiome, Vol 12, Iss 1, Pp 1-20 (2024)
Abstract Background Aronia melanocarpa is a berry rich in polyphenols known for health benefits. However, the bioavailability of polyphenols has been questioned, and the individual taste acceptance of the fruit with its specific flavor varies. We rec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29e733810a7843af8b59c4b382623515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, Kang Hyun, Kim, Seunghee, Lee, Jeongho, Son, Hyerim, Lee, Jong Uk, Park, Chulhwan, Yoo, Hah Young
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy June 2024 39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yamane, Takuya, Imai, Momoko, Handa, Satoshi, Ihara, Hideo, Sakamoto, Tatsuji, Ishida, Tetsuo, Nakagaki, Takenori, Uchiyama, Susumu
Publikováno v:
In NFS Journal August 2023 32
Autor:
Alema Puzovic, Maja Mikulic-Petkovsek
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3255 (2024)
Ultrasound and microwave maceration techniques have been utilised to lower production costs and reduce processing time, while also preventing the degradation of nutrients like phenolics and vitamin C and preserving physical properties such as colour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57d5c353f8fc4e24a628fa2c3f8a9854
Autor:
Takuya Yamane, Momoko Imai, Satoshi Handa, Hideo Ihara, Tatsuji Sakamoto, Tetsuo Ishida, Takenori Nakagaki, Susumu Uchiyama
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 32, Iss , Pp 100146- (2023)
Asparagine endopeptidase (AEP) cleaves amyloid precursor protein to facilitate amyloid β (Aβ) production in the brain. Aronia berry (Aronia melanocarpa) has various beneficial effects on health through inhibition of enzymes such as dipeptidyl pepti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b33df28cdbcb4ab0b150f7931dfaa51b
Autor:
Yamane, Takuya *, Imai, Momoko, Handa, Satoshi, Harada, Naoki, Yamaji, Ryoichi, Sakamoto, Tatsuji, Ishida, Tetsuo, Inui, Hiroshi, Nakagaki, Takenori, Nakano, Yoshihisa
Publikováno v:
In PharmaNutrition December 2020 14
Autor:
Imai, Momoko, Yamane, Takuya, Kozuka, Miyuki, Takenaka, Shigeo, Sakamoto, Tatsuji, Ishida, Tetsuo, Nakagaki, Takenori, Nakano, Yoshihisa, Inui, Hiroshi
Publikováno v:
In LWT July 2020 129