Zobrazeno 1 - 10
of 8 324
pro vyhledávání: '"aromatic profile"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10537-10551 (2024)
ABSTRACT: The efficacy of low gaseous ozone concentrations—300 and 400 ppb (0.642 mg/m3 and 0.856 mg/m3, respectively)—in controlling spoilage microflora and preserving the quality of the aged Toma Piemontese Protected Designation of Origin (PDO)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80919270c05b422aa823317f2ff029a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durante, Caterina1 (AUTHOR) caterina.durante@unimore.it, Morelli, Lorenzo1 (AUTHOR) lmorelli@unimore.it, D'Eusanio, Veronica1,2 (AUTHOR) veronica.deusanio@unimore.it, Tassi, Lorenzo1,2,3 (AUTHOR) andrea.marchetti@unimore.it, Marchetti, Andrea1,2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Jun2024, Vol. 29 Issue 11, p2647. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.