Zobrazeno 1 - 10
of 17 954
pro vyhledávání: '"aromatic herbs"'
Autor:
Lopes, William Aparecido Celestino1 (AUTHOR) joao.fernandes1@docente.unip.br, Fernandes, João Carlos Lopes1 (AUTHOR) samira.antunes@aluno.unip.br, Antunes, Samira Nascimento1 (AUTHOR) irenilza.naas@docente.unip.br, Fernandes, Marcelo Eloy2 (AUTHOR) marceloeloyfernandes@gmail.com, Nääs, Irenilza de Alencar1 (AUTHOR) oduvaldo.vendrametto@docente.unip.br, Vendrametto, Oduvaldo1 (AUTHOR) marcelo.okano1@docente.unip.br, Okano, Marcelo Tsuguio1 (AUTHOR)
Publikováno v:
AgriEngineering. Sep2024, Vol. 6 Issue 3, p2824-2844. 21p.
Autor:
Izcara, Sergio1,2 (AUTHOR) rmp@staff.uma.pt, Perestrelo, Rosa2 (AUTHOR), Morante-Zarcero, Sonia1 (AUTHOR) sonia.morante@urjc.es, Sierra, Isabel1 (AUTHOR) isabel.sierra@urjc.es, Sousa Câmara, José2,3 (AUTHOR) isabel.sierra@urjc.es
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Jun2024, Vol. 11 Issue 6, p181. 13p.
Autor:
William Aparecido Celestino Lopes, João Carlos Lopes Fernandes, Samira Nascimento Antunes, Marcelo Eloy Fernandes, Irenilza de Alencar Nääs, Oduvaldo Vendrametto, Marcelo Tsuguio Okano
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 6, Iss 3, Pp 2824-2844 (2024)
Correctly identifying and classifying food is decisive in food safety. The food sector is constantly evolving, and one of the technologies that stands out is augmented reality (AR). During practical studies at Companhia de Entreposto e Armazéns Gera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08a6dcc38d0f4434b407f80e465b0f4a
Autor:
Antunes, Samira Nascimento1 (AUTHOR) samira.antunes@aluno.unip.br, Okano, Marcelo Tsuguio1 (AUTHOR) irenilza.naas@docente.unip.br, Nääs, Irenilza de Alencar1 (AUTHOR) william.lopes12@aluno.unip.br, Lopes, William Aparecido Celestino1 (AUTHOR) fernanda.aguiar11@aluno.unip.br, Aguiar, Fernanda Pereira Leite1 (AUTHOR) oduvaldo.vendrametto@docente.unip.br, Vendrametto, Oduvaldo1 (AUTHOR) joao.fernandes1@docente.unip.br, Fernandes, João Carlos Lopes1 (AUTHOR), Fernandes, Marcelo Eloy2 (AUTHOR) marcelo.fernandes3@fatec.sp.gov.br
Publikováno v:
AgriEngineering. Sep2024, Vol. 6 Issue 3, p1924-1936. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Baston, M. Hernández-F, K. Vázquez, M. Ruiz-Morales, P. Mehner-Karam, M. Sil-Acosta, N. Acevedo, A. Granich-Armenta, K. Holz, A. Cantoral
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Objective To measure dietary and urinary changes in sodium (Na) intake and excretion through the implementation of family gardens with aromatic herbs and workshops for cooking, using the herbs as a substitute for salt and seasoning powder. M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e31fcbc1c8a346deb7100ded25f9a0ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.