Zobrazeno 1 - 10
of 803
pro vyhledávání: '"aroma-active compound"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ge, Qian, Guo, Chunfeng, Yan, Yue, Sun, Xiangyu, Ma, Tingting, Zhang, Jing, Li, Caihong, Gou, Chunlin, Yue, Tianli, Yuan, Yahong
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Publikováno v:
In LWT 1 April 2022 159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laukaleja, Ilze1 (AUTHOR), Koppel, Kadri2 (AUTHOR) kadri.koppel@effem.com
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Dec2021, Vol. 36 Issue 6, p1-15. 15p.
Autor:
Sarah Suffys, Gaëtan Richard, Clément Burgeon, Pierre-Yves Werrie, Eric Haubruge, Marie-Laure Fauconnier, Dorothée Goffin
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 8, p 1657 (2023)
Since the sensorial profile is the cornerstone for the development of kombucha as a beverage with mass market appeal, advanced analytical tools are needed to gain a better understanding of the kinetics of aromatic compounds during the fermentation pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a55e54ca1b6419d82dcf26f736ccec1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lu, Rui1, Yang, Zhengmao1, Song, Huanlu1, Zhang, Yu1, Zheng, Shuxiao2, Chen, Yun2, Zhou, Ning2
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2016, Vol. 40 Issue 2, p183-191. 9p.
Autor:
Kadri Koppel, Ilze Laukaleja
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 36
Publikováno v:
LWT. 159:113233