Zobrazeno 1 - 10
of 712
pro vyhledávání: '"aroma release"'
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 2 (2024)
Six Spanish wines with different wine-making styles were completely dearomatised and later reconstituted to their original volume with a standard volatile solution containing 15 wine aroma compounds with broad differences in physicochemical character
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f804eb7f52a43c68ebc416d0f051142
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101440- (2024)
This study investigated the effect of polyols erythritol, d-mannitol, and maltitol on the volatility of aroma compounds γ-butyrolactone, 3-methyl-1-butanol, and 2-phenylethanol in aqueous solution. Headspace solid-phase microextraction/gas chromatog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/204268fe00d746c08e402b60379b8252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jean-Luc Le Quéré, Rachel Schoumacker
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 17, p 6308 (2023)
Perception of flavor is a dynamic process during which the concentration of aroma molecules at the olfactory epithelium varies with time as they are released progressively from the food in the mouth during consumption. The release kinetics depends on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0912f06f16a7460f8bc20ea9bda519b8
Publikováno v:
Engineering Proceedings, Vol 37, Iss 1, p 48 (2023)
Intensive research in the field over the past decades highlighted the complexity of aroma partition. Still, no general model for predicting aroma matrix interactions could be described. The vision outlined here is to discover the blueprint for the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e0b2645873643faaddda3b724b3f4e0
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100328- (2022)
Whereas water–ethanol hybrid gels present an opportunity to realize aroma enhancement, translating hypothesis into practice is limited by poorly defined viscoelastic characteristics of those gels. In this work, the linear and non-linear rheological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f1c9fe539a1411db0a76eecfeda76e3