Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"aroma network"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 2, p 272 (2020)
Wine aroma is the result of complex interactions between volatile compounds and non-volatile ones and individual perception phenomenon. In this work, an aroma network approach, that links volatile composition (chromatographic data) with its correspon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28c37cd24d0f4701bf58b2d315991755
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petronilho, Sílvia Lancha
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Doutoramento em Química Submitted by Patrícia Correia (patriciacorreia@ua.pt) on 2015-05-21T10:26:02Z No. of bitstreams: 1 viticultura sustentável na região demarcada da bairrada.pdf: 9077813 bytes, checksum: 0d5e4e9c33a63b4568b710c590e95fc2 (MD5
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ca0a8ac29f8d00fbe424b237b776357c
Autor:
Petronilho, Sílvia Lancha
Doutoramento em Química The sustainable viticulture of a region passes, among other aspects, for maximizing the varieties potential minimizing subsequent interventions during winemaking, which should contribute to the production of quality wines mai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2292::ca0a8ac29f8d00fbe424b237b776357c
http://hdl.handle.net/10773/14101
http://hdl.handle.net/10773/14101