Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"areca nut habit"'
Publikováno v:
Journal of Dr. NTR University of Health Sciences, Vol 9, Iss 3, Pp 183-192 (2020)
Background: Areca nut, a major component in areca quid possesses genotoxic and carcinogenic properties. Studies suggest that areca nut chewing is associated with a higher prevalence of oral submucous fibrosis (OSMF) which could be also due to the det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b9d4b47d26140559f9a95debd0164a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chandrarekha, V1 (AUTHOR), Kotrashetti, Vijayalakshmi1 (AUTHOR), Bhat, Kishore2 (AUTHOR), Babji, Deepa1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Dr. NTR University of Health Sciences. Jul-Sep2020, Vol. 9 Issue 3, p183-192. 10p.
Publikováno v:
Journal of Dr. NTR University of Health Sciences, Vol 9, Iss 3, Pp 183-192 (2020)
Background: Areca nut, a major component in areca quid possesses genotoxic and carcinogenic properties. Studies suggest that areca nut chewing is associated with a higher prevalence of oral submucous fibrosis (OSMF) which could be also due to the det
Publikováno v:
Journal of Datta Meghe Institute of Medical Sciences University. 16:720
Autor:
Swati Verma, Rahul R Bhowate
Publikováno v:
Journal of Indian Academy of Oral Medicine and Radiology, Vol 34, Iss 3, Pp 272-275 (2022)
Introduction: Oral submucous fibrosis (OSMF) is described as a chronic debilitating disease of the submucosal tissue. Leaching out compounds from areca nut is the main etiology for OSMF. Biochemical examinations have concentrated on demarcating chang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa3c2980739942e0aa5cc5f08ba8efe4
Publikováno v:
Journal of Indian Academy of Oral Medicine and Radiology, Vol 33, Iss 4, Pp 421-427 (2021)
Context: Saliva performs multiple functions and is of paramount importance for the maintenance of oral health. Hence, alterations in its physical properties like salivary flow rate, buffering capacity and pH can be deleterious to the oral cavity. Are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd42a30eaf6847699de52635dd3bdf0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Investigative & Clinical Dentistry; Aug2017, Vol. 8 Issue 3, pn/a-N.PAG, 6p