Zobrazeno 1 - 10
of 1 067
pro vyhledávání: '"arazá"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100496- (2023)
Arazá, a berry rich in heat-sensitive bioactives (phenolics/carotenoids/flavonoids/ascorbic acid), may be suitable for preparing functional foods, however, its high perishability hinders its industrial application. Although freezing (Fr) and freezed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a374376a8e1e44f88c5b7785297c7f17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Reyes-Alvarez, Camilo Andrés1,2 (AUTHOR), Gamboa-Santos, Juliana1,2 (AUTHOR), Lanari, María Cecilia1,2 (AUTHOR) cecilialanari@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Berry Research. 2022, Vol. 12 Issue 2, p149-164. 16p.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2310 (2024)
Arazá is a fruit native to the Amazonian region with characteristic properties such as aroma, texture, color, and marked acidity. Additionally, the fruit is rich in bioactive compounds in its three fractions (seed, pulp, and peel), such as ascorbic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eace3f1297984a8db2c828cc13a0b19f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.