Zobrazeno 1 - 10
of 665
pro vyhledávání: '"aqueous two-phase extraction"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 22, Pp 158-168 (2024)
Objective: To optimize the preparation process of polysaccharides from Lycium ruthenicum, analyze the monosaccharide composition and evaluate its pancreatic lipase inhibitory activity in vitro. Methods: Ultrasound-assisted aqueous two-phase extractio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec13b292f03a40cbacdd946192e4abf1
Publikováno v:
工程科学学报, Vol 46, Iss 11, Pp 1948-1959 (2024)
Phosphoric acid, as a vital chemical raw material, holds an important position in the chemical industry. Its applications span across various sectors, determined largely by its purity. Low-purity phosphoric acid can be used in industrial and agricult
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb3eb98dea8c40b68aaff630027b67fe
Publikováno v:
In LWT 1 January 2025 215
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 222-230 (2023)
In this study, ultrasound-assisted aqueous two-phase extraction (UA-ATPE) was adopted to extract flavonoids from Rosa roxburghii Tratt and investigated its inhibitory effect of this flavonoid on xanthine oxidase activity in vitro. In this experiment,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbe005995f8644f0b41449eabbe315a0
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 242-248 (2023)
The ethanol-ammonium sulfate aqueous two-phase extraction of total flavonoids from the leaves of Lonicera japonica Thunb. leaves was studied, and the antioxidant activity of the total flavonoids was further discussed. The extraction process was optim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7625c792d4314154b386930214c4c2de
Autor:
Adam Abdoulaye, Seçil Önal
Publikováno v:
Food Materials Research, Vol 3, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
Due to their aesthetic value and positive health effects, anthocyanins as natural colorants have become very attractive in recent years. There is a need to develop simple and effective methods for the separation and purification of these natural pigm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/521f05b182534ac4837734847cf5014b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.