Zobrazeno 1 - 10
of 4 846
pro vyhledávání: '"aqueous ozone"'
Autor:
Romero Bernal, Angela1,2 (AUTHOR), Raffellini, Silvia3 (AUTHOR), Jaramillo-Sánchez, Gabriela4 (AUTHOR), Alzamora, Stella Maris2 (AUTHOR) smalzamora@gmail.com, Gómez, Paula Luisina2 (AUTHOR) gzpaula@gmail.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-11. 11p.
Autor:
Kasnazany, Sidiq A. S.1 sdiq.sdiq@univsul.edu.iq
Publikováno v:
Mesopotamia Journal of Agriculture. Sep2024, Vol. 52 Issue 3, p87-105. 19p.
Autor:
Sidiq Sidiq Kasnazany
Publikováno v:
Mesopotamia Journal of Agriculture, Vol 52, Iss 3, Pp 87-105 (2024)
This study aimed to determine the quality and storability of the orange fruit cv. Diyala after 60 days of storage at 6±1°C and 90% RH under aqueous ozone at 4 mg L-1 or 15% Aloe vera gel. The fruit packaging was applied in three types: without pack
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cce898dda3a34abc9d8e6e09dd6bb099
Autor:
Leon, Brian R.1 (AUTHOR) bleon@iu.edu, Lubitz, Robert M.1 (AUTHOR), Landsberger, Sarah A.1 (AUTHOR), Buckingham, Hannah D.2 (AUTHOR), Hiday, Rachael A.1,3 (AUTHOR), Bradner, K. Nicole3 (AUTHOR), Adaniya, Catherine H.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Skin Research & Technology. Apr2024, Vol. 30 Issue 4, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angela Romero Bernal, Silvia Raffellini, Gabriela Jaramillo-Sánchez, Stella Maris Alzamora, Paula Luisina Gómez
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
This work aimed to study the kinetics and mechanisms of Botrytis cinerea conidia inactivation by aqueous ozone treatments (2.5 ± 0.8 mg O3 L−1 and 4.2 ± 0.2 mg O3 L−1, 0.5–16 min), using conventional plate count technique, flow cytometry anal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7abd8d8fb9a042ccad0d8838fadac222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Chenghui1,2 (AUTHOR), Chen, Chen1,2 (AUTHOR), Jiang, Aili1,2 (AUTHOR) hwz@dlnu.edu.cn, Zhang, Yanhui1,2 (AUTHOR), Zhao, Qiqi1,2 (AUTHOR), Hu, Wenzhong1,2 (AUTHOR) hwz@dlnu.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2021, Vol. 9 Issue 1, p52-61. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.