Zobrazeno 1 - 10
of 1 152
pro vyhledávání: '"aqueous extraction"'
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology, 2024, Vol. 53, Issue 6, pp. 1132-1142.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PRT-08-2023-0074
Autor:
王小悦,胡晓,罗国柳,钟金锋,刘雄,覃小丽 WANG Xiaoyue, HU Xiao, LUO Guoliu, ZHONG Jinfeng, LIU Xiong, QIN Xiaoli
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 11, Pp 8-14,49 (2024)
为了寻找一种高效提取山桐子油的方法,拓展山桐子油的应用范围,分别采用微波和高压对山桐子进行预处理后采用盐效应辅助水剂法提取其中的油脂。探究液固比、NaCl质量浓度、提取温度
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f42b8efca7ab466a861d7d0276655b61
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 200-207 (2024)
To study the preparation process of Ficus hirta Vahl effervescent tablets, the active ingredients were extracted with the aid of ultrasound using water as solvent, and the extract species were determined by high performance liquid chromatography-mass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab03deffafb443c4b378eb4e5495042b
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 3, Pp 121-124 (2024)
为了提高玉米油精炼的附加值,并实现硅藻土的可循环利用,以玉米油精炼副产物含蜡脂的硅藻土为原料,采用超声辅助水剂法提取玉米蜡脂,考察了不同提取条件对玉米蜡脂提取率的影响
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b62b719ec7ee4b0d84c69ec511602329
Autor:
Diana Leticia Villafán-González, David Abram Betancur-Ancona, Santiago Moisés Gallegos-Tintoré
Publikováno v:
Revista Colombiana de Investigaciones Agroindustriales, Vol 11, Iss 1 (2024)
The pitahaya Selenicereus undatus is a fruit widely consumed in the Yucatan Peninsula in Mexico, and its cultivation is promising due to its adaptability to adverse climatic conditions, its nutritional quality, and its bioactive compounds. The object
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/787949abc9e44f5bb479f7d687c8b4fb
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 10, Pp 39-45 (2023)
旨在从不同芝麻油成品中找出共有的挥发性成分,为芝麻油掺伪鉴别提供数据支持。采用顶空固相微萃取-气相色谱-质谱法检测市售的压榨与水代法两种加工工艺生产的共10个品牌一级芝麻油
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f58a55bc2174e4390c925b9a781a8f4
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 22, Iss 9, p 413 (2024)
This study employed a diverse approach to extract antioxidant peptides from red seaweed Palmaria palmata, recognized for its comparatively high protein content. Initially, an aqueous extraction of the entire seaweed was performed, followed by enzymat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8edb9d421b2e4dd8a597b2071a69f18f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.