Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"aquatic food animals"'
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 10, Iss 4, p 412 (2021)
Vibrio cholerae is the most common waterborne pathogen that can cause pandemic cholera in humans. Continuous monitoring of V. cholerae contamination in aquatic products is crucial for assuring food safety. In this study, we determined the virulence,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdbe06dc67024bfabba649a55f6cc103
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 10, Iss 412, p 412 (2021)
Antibiotics
Volume 10
Issue 4
Antibiotics
Volume 10
Issue 4
Vibrio cholerae is the most common waterborne pathogen that can cause pandemic cholera in humans. Continuous monitoring of V. cholerae contamination in aquatic products is crucial for assuring food safety. In this study, we determined the virulence,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.