Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"apricot wine"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100862- (2023)
Microbial activity during spontaneous fermentation in alcoholic beverages have driven in developing the chemical and aromatic characteristic of products but not clear in apricot wines. We have characterised the composition of fungal communities and v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9393baa0e95b4ea68a0e2d0ea861c393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krčálová, Iveta
The diploma thesis deals with the design of **** Hotel Hrůdek with Salon of Wines in the locality Hrůdek near Velké Pavlovice. Hrůdek is located at Velké Pavlovice on the Velké Pavlovice - Bořetice bicycle route and it is very good location fo
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-391834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sakarlı, Melek Lora
Bu çalışmada, Mersin İli Mut yöresi Tokaloğlu kayısının üç farklı tipte şarap üretimine elverişlilik durumu ve bu şarapların aroma maddeleri araştırılmıştır. Kayısı pulplarının bileşimi su ve şeker ilavesiyle düzenlendik
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6f122c1288cc4114f41be7f18e849ee5
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/146008
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/146008
Autor:
Filiz, Evren
ÖZYÜKSEK LİSANS TEZİKAYISI ŞARABI ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMAEvren FİLİZÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜGIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALIDanışman : Doç. Dr. Turgut CABAROĞLUYıl : 2005, Sayfa: 49Jüri :
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e1ba27850a76ee29c6c369b15a932a56
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/151765
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/151765
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.