Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"apricot cannery waste"'
Autor:
Ioannis Giovanoudis, Vassilis Athanasiadis, Theodoros Chatzimitakos, Dimitrios Kalompatsios, Eleni Bozinou, Olga Gortzi, George D. Nanos, Stavros I. Lalas
Publikováno v:
Eng, Vol 4, Iss 2, Pp 1225-1235 (2023)
The objective of this study was to investigate the feasibility of using Cloud Point Extraction (CPE) to isolate natural antioxidants (polyphenols) from apricot cannery waste (ACW). Four different food-grade surfactants (Genapol X-080, PEG 8000, Tween
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8310a4a9caec4af48a3aaea09104bda0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.