Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"apple skin"'
Autor:
Ewa Ropelewska, Mariusz Lewandowski
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 23, Iss 2 (2024)
This study aimed to identify the most useful white-fleshed apple samples to distinguish apple cultivars and a clone. Whole apples, apple slices, seeds, and leaves belonging to ‘Free Redstar’, clone 118, ‘Ligolina’, ‘Pink Braeburn’, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f3783a539b0413ab123e1d493dd9f30
Autor:
Teresa Campos, Rafael Araújo, José Xavier, Quyền Nguyễn, Nuno Dourado, José Morais, Fábio Pereira
Publikováno v:
Materials, Vol 17, Iss 3, p 700 (2024)
The protective and preservative role of apple skin in maintaining the integrity of the fruit is well-known, with its mechanical behaviour playing a pivotal role in determining fruit storage capacity. This study employs a combination of experimental a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf4a5dd1167d4a51a63178ff7b0f8440
Publikováno v:
Booklist. 12/15/2020, Vol. 117 Issue 8, p46-54. 6p. 3 Color Photographs.
Autor:
Sheahan, Annmarie sheahaa@wwu.edu
Publikováno v:
Journal of Adolescent & Adult Literacy. Jul2021, Vol. 65 Issue 1, p95-97. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christelle M. André, Gea Guerriero, Marc Lateur, Sophie Charton, Celine C. Leclercq, Jenny Renaut, Jean-Francois Hausman, Sylvain Legay
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 3, p 289 (2022)
Apple russeting develops on the fruit surface when skin integrity has been lost. It induces a modification of fruit wax composition, including its triterpene profile. In the present work, we studied two closely related apple varieties, ‘Reinette gr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e02ceeec096f49438a8b5ea3085ad836