Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"apparent digestibiliy"'
Autor:
Hermann Bremer Neto, Celso Augusto Fessel Graner, Luiz Edivaldo Pezzato, Carlos Roberto Padovani, Osmar Angelo Cantelmo
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 32, Iss 2, Pp 249-255 (2003)
A sensibilidade do método espectrofotométrico da s-difenilcarbazida de determinação do crômio permite que esse metal possa ser determinado em teores e em massas de amostras tão pequenas que as concentrações atualmente usadas de óxido de crô
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/147aed9de0534305b65ac2687e5bad72
Autor:
Luiz Edivaldo Pezzato, Osmar Angelo Cantelmo, Celso Augusto Fessel Graner, Carlos Roberto Padovani, Hermann Bremer Neto
Publikováno v:
SciELO
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Revista Brasileira de Zootecnia v.32 n.2 2003
Revista Brasileira de Zootecnia
Sociedade Brasileira de Zootecnia (SBZ)
instacron:SBZ
Revista Brasileira de Zootecnia, Volume: 32, Issue: 2, Pages: 249-255, Published: APR 2003
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Revista Brasileira de Zootecnia v.32 n.2 2003
Revista Brasileira de Zootecnia
Sociedade Brasileira de Zootecnia (SBZ)
instacron:SBZ
Revista Brasileira de Zootecnia, Volume: 32, Issue: 2, Pages: 249-255, Published: APR 2003
Submitted by Guilherme Lemeszenski (guilherme@nead.unesp.br) on 2013-08-22T19:06:29Z No. of bitstreams: 1 S1516-35982003000200001.pdf: 42036 bytes, checksum: 9c80f90b155856cbbd804755ca24d3a7 (MD5) Made available in DSpace on 2013-08-22T19:06:29Z (GMT
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9ce6853807e6d9a33d76352ef6b71cf4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.