Zobrazeno 1 - 10
of 2 806
pro vyhledávání: '"apiol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alajlouni, Abdalmajeed M., Al_Malahmeh, Amer J., Kiwamoto, Reiko, Wesseling, Sebastiaan, Soffers, Ans E.M.F., Al-Subeihi, Ala A.A., Vervoort, Jacques, Rietjens, Ivonne M.C.M.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology March 2016 89:138-150
Autor:
Chudin, Andrey A.1 (AUTHOR), Zlotnikov, Igor D.1 (AUTHOR), Krylov, Sergey S.2 (AUTHOR), Semenov, Victor V.2 (AUTHOR), Kudryashova, Elena V.1 (AUTHOR) helenakoudriachova@yandex.ru
Publikováno v:
Biochemistry (00062979). Jan2023, Vol. 88 Issue 1, p131-141. 11p.
Autor:
Tsyganov, Dmitry V.1 (AUTHOR) tsyg@ioc.ac.ru, Semenov, Victor V.1 (AUTHOR) vs@ioc.ac.ru
Publikováno v:
Molbank. Sep2023, Vol. 2023 Issue 3, pM1676. 3p.
Autor:
Zlotnikov, Igor D.1 (AUTHOR) zlotnikovid@my.msu.ru, Belogurova, Natalya G.1 (AUTHOR) nbelog@mail.ru, Krylov, Sergey S.2 (AUTHOR) forvard1953@yandex.ru, Semenova, Marina N.3 (AUTHOR) ms@chemical-block.com, Semenov, Victor V.2 (AUTHOR) vs@chemical-block.com, Kudryashova, Elena V.1 (AUTHOR) helena_koudriachova@hotmail.com
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Jul2022, Vol. 15 Issue 7, pN.PAG-N.PAG. 28p.
Autor:
Adaeva, Olga I.1 (AUTHOR) aoi@ioc.ac.ru, Demchuk, Dmitry V.1 (AUTHOR), Semenov, Victor V.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molbank. Sep2023, Vol. 2023 Issue 3, pM1702. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reiko Kiwamoto, Amer J. Al_Malahmeh, Jacques Vervoort, Sebastiaan Wesseling, Ivonne M.C.M. Rietjens, Abdalmajeed M. Alajlouni, Ala′ A.A. Al-Subeihi, Ans E. M. F. Soffers
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology 89 (2016)
Food and Chemical Toxicology, 89, 138-150
Food and Chemical Toxicology, 89, 138-150
The present study developed physiologically-based kinetic (PBK) models for the alkenylbenzene apiol in order to facilitate risk assessment based on read-across from the related alkenylbenzene safrole. Model predictions indicate that in rat liver the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::25dcb7e065021f8dcabbaa8c94e3d23a
https://research.wur.nl/en/publications/mode-of-action-based-risk-assessment-of-the-botanical-food-borne-
https://research.wur.nl/en/publications/mode-of-action-based-risk-assessment-of-the-botanical-food-borne-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Russian Chemical Bulletin. 61:1627-1630
A number of dihydroisoquinolines were synthesized by the reaction of apiol, a natural allylbenzene, with nitriles. When methyl thiocyanate was used as the nitrile component, the formation of 2-azaspiro[4.5]deca-1,6,9-trien-8-one derivatives, the spir