Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"antiyeast activity"'
Autor:
Filomena Monica Vella, Roberto Calandrelli, Domenico Cautela, Immacolata Fiume, Gabriella Pocsfalvi, Bruna Laratta
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 21, p 5126 (2020)
Essential oils (EOs) obtained from aromatic plants are widely used worldwide, especially in cosmetic and food products due to their aroma and biological properties and health benefits. Some EOs have significant antimicrobial and antioxidant activitie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/884f0bf3efeb4ccfb9a6f5289676826f
Autor:
Domenico Cautela, Roberto Calandrelli, Filomena Monica Vella, Immacolata Fiume, Bruna Laratta, Gabriella Pocsfalvi
Publikováno v:
Molecules
Molecules, Vol 25, Iss 5126, p 5126 (2020)
Volume 25
Issue 21
Molecules, Vol 25, Iss 5126, p 5126 (2020)
Volume 25
Issue 21
Essential oils (EOs) obtained from aromatic plants are widely used worldwide, especially in cosmetic and food products due to their aroma and biological properties and health benefits. Some EOs have significant antimicrobial and antioxidant activitie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sreenivasan Sasidharan, Subramanion L. Jothy, Jagat R. Kanwar, Soundararajan Vijayarathna, Khoo Miew Leng
Publikováno v:
Future Science OA
Aim: To study the in vitro and in vivo anticandidal activity of nanocapsulated bovine lactoferrin. Materials & methods: In vitro and in vivo antimicrobial activities were conducted to study the anticandidal activities of nanocapsules (NCs). Results:
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Pharmacology
Objective: To isolate the active fraction from crude extract of Gracilaria changii and to determine its in vitro antifungal activity. Materials and Methods: The active fraction was isolated from the crude extract of G. changii by various purification
Publikováno v:
OENO One, Vol 19, Iss 1, Pp 31-40 (1985)
Après avoir calculé les pourcentages d'anhydride sulfureux moléculaire des vins en fonction du pH, nous avons étudié au laboratoire et dans les chais, l'influence de la température et de la teneur en alcool sur l'action antilevure de ce SO2 mol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21b128e4f57444feb488940c82b0a1c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suzana Borović, Ivana Ivančić-Baće, Neven Žarković, Dražen Vikić-Topić, Vilko Smrečki, Igor Jerković, Krunoslav Brčić-Kostić, Norbert Müller, Marija Poljak-Blaži, Ivica Blažević, Josip Mastelić
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 56(11)
Four derivatives of thymol, carvacrol, and eugenol were synthesized: 4-(hydroxymethyl)-5-isopropyl- 2-methylphenol, 4, 4′ -methylenebis(5-isopropyl-2-methyl)phenol, 4-allyl-6-(hydroxymethyl)-2-methox- yphenol, and 4-(hydroxymethyl)-2-isopropyl-5-me
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.