Zobrazeno 1 - 10
of 886
pro vyhledávání: '"antioxidative enzyme"'
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 19, p 2727 (2024)
Plant extracts are widely used in sustainable agriculture practices to enhance crop production and reduce chemical usage in agriculture. This study employed several extraction solutions of various plant extracts to synthesize planting and spraying st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e578399643b046219cc31d0140340e34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jinwen Yang, Changlu Ma, Ru Jia, Haiyan Zhang, Yanming Zhao, Haiwang Yue, Heqin Li, Xuwen Jiang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Spodoptera frugiperda (Lepidoptera: Noctuidae), a pest with an amazing appetite, damages many crops and causes great losses, especially maize. Understanding the differences in different maize cultivars’ responses to S. frugiperda infestation is ver
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f58c11ea3ff745c4ab25b2ce9fe1e099
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2023)
Alginate oligosaccharides (AOS) are functional substances in seaweed extracts that regulate crop quality and stress tolerance. In this paper, the effects of AOS spray application on the antioxidant system, photosynthesis and fruit sugar accumulation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8699952388e04f78867bd735a82ebab4
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 13 (2022)
Molting is one of the most important biological processes of crustacean species, and a number of molecular mechanisms facilitate this complex procedure. However, the understanding of the immune mechanisms underlying crustacean molting cycle remains v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2caf50e845814a368c6dedfbdd4d9b63
Publikováno v:
Acta Agrobotanica, Vol 75, Iss 0 (2022)
This study aimed to evaluate the effects of the protein hydrolysate Naturamin WSP on the antioxidant defense system and oxidation-related damage of young cucumber plants exposed to chilling stress. Low positive temperatures have a negative effect on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9755543061b84f6fb1f63c9533c58676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.