Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"antioxidant stability"'
Autor:
Forough Hasibi, Ali Nasirpour, Pablo García-Manrique, Jaleh Varshosaz, Sonia Alvarez-García, María Carmen Blanco-López, Gemma Gutiérrez, María Matos
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100563- (2024)
In the present study the potential of nanolipid carriers (transfersomes) for improving the oral delivery of taxifolin, a poorly water-soluble bioactive compound with high antioxidant and anti-inflammatory activity was evaluated. Two transfersome form
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c09eb93f5ad6476abc2c212604432e71
Publikováno v:
Borneo Journal of Pharmacy, Vol 7, Iss 2 (2024)
The flesh of watermelon (Citrullus lanatus) contains carotenoid compounds that act as antioxidants. The purpose of this study was to determine the variation in the concentration of carbopol 940 on physical properties, irritation tests, and the stabil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88d1c320c0e5495bb288dc709a929055
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2539 (2024)
Rapeseed oil is a widely consumed edible oil that contains varieties of beneficial micronutrients such as tocopherols and phytosterols; however, the high acid value due to increased free fatty acid can imperil the oil quality and safety. This paper p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3397a8fe99c41fea13faf19459ea67d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 7, p 1463 (2023)
Nowadays, broiler production is faced with great challenges due to intensive culture modes, and chickens are more susceptible to oxidative stress. Consequently, synthetic antioxidants have been used to reduce this process, but their use has shown pot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8494356b2c645c5b95bcf9c211ac4c4
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss , Pp 478-488 (2021)
Currently, flaxseed oil is used as an important functional food constituent owing to its large content of omega-3 fatty acids. However, flaxseed oil does not contain carotenoids that could enhance the oxidative stability of the oil. In this study, ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7918a3e16a964726aa2e71e56e039330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.