Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"antioxidant indices"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Heat stress adversely affects both the productivity and well-being of chickens. Probiotics offer beneficial impacts on the health and growth performance of broilers. The current study investigates the influence of administering of Bacillus (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cfd8daf6153457088f3c17029595810
Autor:
Safura Kousar, Muhammad Umair Arshad, Ali Imran, Muhammad Faizan Afzal, Muhammad Sajid Arshad, Muhammad Afzaal, Neelam Faiza, Sania Zia, Usman Naeem, Waseem Khalid, Nawal Helmi, Faten A. M. Hassan
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 2667-2678 (2023)
ABSTRACTThe present study was designed to explore the nutraceutical potential of orange peel, malted barley, and fenugreek-based value-added/functional health mix. Purposely, orange peel and fenugreek powder have been combined to germinated barley fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/996daed2a1ee4f0aa33f47037cac8011
Autor:
Mahsa Dehghani-Menshadi, Mohammad Azarbayjani, Sirvan Atashak, Maghsoud Peeri, Saleh Rahmati-Ahmadabad
Publikováno v:
Fiyz̤, Vol 26, Iss 4, Pp 378-387 (2022)
Background: Menopause is a process that occurs with the permanent cessation of ovarian function in women and has many complications. This study aimed to investigate the effect of vitamin D with chitosan coating along with six weeks of resistance trai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4941b9ad1fae424b81491e9c6b90b026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Enas Toson, Maha Abd El Latif, Abdelhameed Mohamed, Hanaa S.S. Gazwi, Mohamed Saleh, Dariusz Kokoszynski, Shaaban S. Elnesr, Wael N. Hozzein, Mohammed A.M. Wadaan, Hamada Elwan
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 1, Pp 100696- (2023)
Some studies have suggested that dietary medicinal plants or herbs may have a variety of biological functions such as anti-inflammatory, antiallergic, antifungal, antioxidative stress, and anticarcinogenic activities. The present study was undertaken
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6da772f23b9b458d82c611d1386bc166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 4, p 1933 (2023)
In the present study, blackberry extract was prepared using a previously optimized solid–liquid extraction method in 70% aqueous acetone aimed at the recovery of its principal phenolics. Subsequently, 0.5 g of freeze-dried extract was subjected to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb2601f76c524aff8152fc9721cc3ee0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.