Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"antimicrobial technology"'
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 57, Iss 1, Pp 126-132 (2019)
Due to the high amount of biologically active compounds, basil is one of the most popular herbs. However, several outbreaks have been reported in the world due to the consumption of basil contaminated with different food pathogens. The aim of this st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2d3d5ab7ab14ef0bf050b3cad12add7
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 18, p 8320 (2021)
There is a new described antifungal system (GALVI) involving the moving of bioactive ions of Zn, Cu and Bi for the protection of cultural heritage objects such as buildings, sculptures and stretchers. There were two kinds of galvanic cells that were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3ddd54bda88430aa629f874e2a79071
Autor:
Jan HRON, Tomas MACAK
Publikováno v:
Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 61, Iss 9, Pp 393-399 (2015)
In the past, food packaging was primarily used to support product sales and protect food from contamination or environmental effects which would reduce the life of the food. According to the World Health Organization (WHO), in the United States, from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/476dd3fc82014e6eb0901cacdf8f7ddc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 8320, p 8320 (2021)
There is a new described antifungal system (GALVI) involving the moving of bioactive ions of Zn, Cu and Bi for the protection of cultural heritage objects such as buildings, sculptures and stretchers. There were two kinds of galvanic cells that were
Publikováno v:
Food technology and biotechnology, Zagreb : University of Zagreb, 2019, vol. 57, no. 1, p. 126-132
Food Technology and Biotechnology, Vol 57, Iss 1, Pp 126-132 (2019)
Food Technology and Biotechnology
Food Technology and Biotechnology, Vol 57, Iss 1, Pp 126-132 (2019)
Food Technology and Biotechnology
Due to the high amount of biologically active compounds, basil is one of the most popular herbs. However, several outbreaks have been reported in the world due to the consumption of basil contaminated with different food pathogens. The aim of this st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f08a78081c750f73832d0fabc6922294
https://repository.vu.lt/VU:ELABAPDB56240348&prefLang=en_US
https://repository.vu.lt/VU:ELABAPDB56240348&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
American Journal of Infection Control
Background Respiratory protective devices exposed to pathogenic microorganisms present a potential source of transmission of infection during handling. In this study, the efficacy of 4 antimicrobial respirators to decontaminate MS2, a surrogate for p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.