Zobrazeno 1 - 10
of 3 738
pro vyhledávání: '"antimicrobial preservatives"'
Autor:
Jansook, Phatsawee1,2 (AUTHOR) phatsawee.j@chula.ac.th, Sigurdsson, Hákon Hrafn3 (AUTHOR) hhs@hi.is, Pilotaz, Frédéric4 (AUTHOR), Loftsson, Thorsteinn3 (AUTHOR) thorstlo@hi.is
Publikováno v:
Pharmaceutics. Dec2024, Vol. 16 Issue 12, p1601. 13p.
Autor:
Tsyganova, L. V.1 (AUTHOR) kolosovaL@expmed.ru, Gunar, O. V.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pharmaceutical Chemistry Journal. Jan2024, Vol. 57 Issue 10, p1661-1665. 5p.
Autor:
Stroppel, Luisa1,2 (AUTHOR), Schultz-Fademrecht, Torsten1 (AUTHOR), Cebulla, Martin1 (AUTHOR), Blech, Michaela1 (AUTHOR), Marhöfer, Richard J.3 (AUTHOR), Selzer, Paul M.2,3 (AUTHOR) paul.selzer@boehringer-ingelheim.com, Garidel, Patrick1 (AUTHOR) paul.selzer@boehringer-ingelheim.com
Publikováno v:
Pharmaceutics. Feb2023, Vol. 15 Issue 2, p563. 53p.
Autor:
Zhang, Wei1,2 (AUTHOR), Wang, Xueshuo2 (AUTHOR), Zhao, Linna2 (AUTHOR), Gu, Yihai1 (AUTHOR), Chen, Yiwen2 (AUTHOR), Liu, Na2 (AUTHOR), An, Lin2 (AUTHOR), Lu, Yong2 (AUTHOR) luyong0560@126.com, Cui, Shenghui2 (AUTHOR) cuishenghui@aliyun.com
Publikováno v:
Journal of Cosmetic Dermatology. Jul2023, Vol. 22 Issue 7, p2115-2121. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nastatos, Xenia L.1 (AUTHOR), Mansour, Elissar1 (AUTHOR), Gu, Alice1 (AUTHOR), Wheate, Nial J.1 (AUTHOR) nial.wheate@sydney.edu.au
Publikováno v:
Supramolecular Chemistry. Sep2021, Vol. 33 Issue 9, p504-512. 9p.
Autor:
Khankeshizadeh, Samiyeh Sadat1 (AUTHOR), Rahman, Alireza2 (AUTHOR) a.rahman@qodsiau.ac.ir, Naderi, Fereshteh3 (AUTHOR), Khorshidian, Nasim4 (AUTHOR), Mohammadi, Mehrdad4 (AUTHOR) mohammadi@sbmu.ac.ir, Eng Keng, Seow (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 9/2/2024, Vol. 2024, p1-8. 8p.
Publikováno v:
In Heliyon March 2023 9(3)
Autor:
LOTMANI, ZINEB1,2 z.lotmani@univ-boumerdes.dz, BOUKHATEM, MOHAMED NADJIB2,3, BOUDJEMA, KHALED1, REZZOUG, HAMIDA1, BENELMOUFFOK, AMINA BOUCHRA4, TOMI, PIERRE5
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2024, Vol. 42 Issue 4, p263-272. 10p.