Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"antimicrobial preservative"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luisa Stroppel, Torsten Schultz-Fademrecht, Martin Cebulla, Michaela Blech, Richard J. Marhöfer, Paul M. Selzer, Patrick Garidel
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 15, Iss 2, p 563 (2023)
Biological drugs intended for multi-dose application require the presence of antimicrobial preservatives to avoid microbial growth. As the presence of certain preservatives has been reported to increase protein and peptide particle formation, it is e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d498e215cc642b898229db9c9c84504
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Husnul Warnida, Yullia Sukawaty
Publikováno v:
JIIS: Jurnal Ilmiah Ibnu Sina, Vol 1, Iss 2, Pp 227-234 (2016)
Preservative is an additive substance to protect products from microbial contamination. Consumer demand for preservative-free products has encouraged the development of cosmetic products with natural preservative. Bay leaves (Syzygium polyanthum (Wig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6c62deebc85475396c8dcc7c6bd4192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Mechnikov's Institute; No. 3 (2019); 70-74
Annals of Mechnikov's Institute; № 3 (2019); 70-74
Anali Mečnikìvsʹkogo Institutu, Iss 3, Pp 70-74 (2019)
Annals of Mechnikov's Institute; № 3 (2019); 70-74
Anali Mečnikìvsʹkogo Institutu, Iss 3, Pp 70-74 (2019)
Aim. Microbial contamination of a product is possible in the process of production, storage and use, which can shorten the shelf life and adversely affect the safety profile of the drug. Therefore, an important criterion for evaluating the quality of
Autor:
N. Crespo González, D. Preda Rodríguez
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 43, Iss 3, Pp 123-129 (1992)
A rapid, easy and reproducible method is described for the quantitative determination of the usual antimicrobial preservatives used in the cosmetic industry in the Spanish market with a dermoprotector claim. The method is also useful for soap bars a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b05eb87122e741bdb59eeaeaa4a2aeff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 33, No 2 (2015); 58 – 68
The antimicrobial activities and preservative potentials of crude extracts of Alstonia boonei stem bark and Euphorbia hirta leaves were studied in minced meat. Soxhlet extraction and cold ethanol extraction methods were used for the extraction of the