Zobrazeno 1 - 10
of 2 831
pro vyhledávání: '"antimicrobial preservative"'
Autor:
Lauren Lynn, Rachel C. Scholes, Jong H. Kim, Jennifer H. Wilson-Welder, William J. Orts, William M. Hart-Cooper
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 9, Iss 16, Pp 17869-17877 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df9f080f3f3b437a8f87c1b54cf81b36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohamed K. Morsy, Sati Y. Al-Dalain, Moawiya A. Haddad, Mohamed Diab, Elsayed M. Abd-Elaaty, Ahmed Abdeen, Samah F. Ibrahim, Mustafa Shukry, Ioan Banatean-Dunea, Liana Fericean, Heba I. Ghamry, Amal El-Sayed, Manal Abdelaziz, Noor Kadhim, Rasha Elsabagh
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
IntroductionCurcumin has highly antimicrobial and antioxidant activities but has poor bioavailability and low solubility in water. The current study aimed to assess curcumin nanoparticles (Curcumin-NPs) antibacterial and antioxidant efficacy against
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be0667cfae45485fb6b985afa2d0b690
Autor:
Macías, Laura G.1,2 (AUTHOR), Flores, Melisa González3,4 (AUTHOR), Adam, Ana Cristina1 (AUTHOR), Rodríguez, María E.3,5 (AUTHOR), Querol, Amparo1 (AUTHOR), Barrio, Eladio1,2 (AUTHOR), Lopes, Christian Ariel3,4 (AUTHOR), Pérez-Torrado, Roberto1 (AUTHOR) rober@iata.csic.es
Publikováno v:
PLoS Genetics. 11/11/2021, Vol. 17 Issue 11, p1-19. 19p.
Autor:
Sun, Yanhong1 (AUTHOR), Wang, Yinhuan2 (AUTHOR), Zhou, Jianming1 (AUTHOR), Zhou, Qingxue3 (AUTHOR), Dong, Shilei4 (AUTHOR)
Publikováno v:
BioMed Research International. 12/16/2020, p1-6. 6p.
Publikováno v:
BMC Chemistry, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2020)
Abstract Background Preservatives have to be added in food, pharmaceuticals and cosmetics products to maintain their shelf life. However, the existing chemical based preservatives have been associated with severe side effects that compel the research
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e01edd8cd404662a79595ea31de853e
Autor:
Laura G Macías, Melisa González Flores, Ana Cristina Adam, María E Rodríguez, Amparo Querol, Eladio Barrio, Christian Ariel Lopes, Roberto Pérez-Torrado
Publikováno v:
PLoS Genetics, Vol 17, Iss 11, p e1009872 (2021)
Different species can find convergent solutions to adapt their genome to the same evolutionary constraints, although functional convergence promoted by chromosomal rearrangements in different species has not previously been found. In this work, we di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dab3dd6dda884e70ae2644d74f49f6db
Publikováno v:
BMC Chemistry. 6/19/2020, Vol. 14 Issue 1, p1-15. 15p.