Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"antimicrobial capacity"'
Autor:
Mónica Sánchez-Gutiérrez, Arturo Rivera-Ruiz, Laura Sánchez-Fernández, Alejandro Rodríguez, Elena Carrasco
Publikováno v:
Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100417- (2024)
Nowadays, consumer society is increasingly concerned about the environment and the foods production systems. Viable and efficient technologies that target a sustainable production are being developed in order to reduce the generation of agri-food res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61ad8b1d171744d4b7080e6c5b4fd361
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liliana Machado-Carvalho, Tânia Martins, Alfredo Aires, Maria José Saavedra, Guilhermina Marques
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 13, p 7357 (2023)
Waste generated in mushroom cultivation represents a valuable raw material with health benefits, the use of which contributes to a reduction in food waste and to the circular economy. Hydroethanolic extracts obtained by ultrasound-assisted extraction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f95ea94b8314242ba7711b642812b9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guadalupe López-García, Octavio Dublan-García, Daniel Arizmendi-Cotero, Leobardo Manuel Gómez Oliván
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 4, p 1343 (2022)
Recently, the demand for food proteins in the market has increased due to a rise in degenerative illnesses that are associated with the excessive production of free radicals and the unwanted side effects of various drugs, for which researchers have s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b71c22b75236411498f806f2f3d75b33
Publikováno v:
Iranian Journal of Medical Microbiology, Vol 12, Iss 2, Pp 96-106 (2018)
Background and Aims: Lactobacillus salivarius is a well-known probiotic bacterium, which is commonly isolated from gastro-intestinal tract of human and animals. The objectives of the present study were isolation, molecular detection and antimicrobial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d98fc9bf1f040789161cdeb64f54d03
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 11, Iss 7, p 1774 (2021)
The emergence and rapid spread of multidrug-resistant bacteria strains are a public health concern. This emergence is caused by the overuse and misuse of antibiotics leading to the evolution of antibiotic-resistant strains. Nanoparticles (NPs) are ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13a83b010d2c40bfacccfd63cbbaef8f