Zobrazeno 1 - 10
of 8 957
pro vyhledávání: '"antimicrobial capacity"'
Autor:
Soler, Juan José1,2 (AUTHOR) jsoler@eeza.csic.es, Barón, María Dolores1 (AUTHOR), Martínez-Renau, Ester1 (AUTHOR), Zhang, Lu3 (AUTHOR), Liang, Wei3 (AUTHOR), Martín-Vivaldi, Manuel2,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 12/28/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aminzare, Majid1 (AUTHOR) m.aminzare@zums.ac.ir, Soltan Ahmadi, Saeideh1 (AUTHOR), Azar, Hassan Hassanzad1 (AUTHOR), Nikfarjam, Nasser2 (AUTHOR), Roohinejad, Shahin3 (AUTHOR), Greiner, Ralf4 (AUTHOR), Tahergorabi, Reza5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2024, Vol. 12 Issue 2, p1023-1034. 12p.
Publikováno v:
In Aquaculture 30 January 2024 579
Autor:
JÉSSICA CRISTINA V. VILLANOVA, ALEXANDRA PRETTO, EVANDER M. PENCHEL, SERGIO DOMINGOS S. SERRA, CARLOS FREDERICO C. LANES, VANESSA B. RIBEIRO, CAROLINE S. SPERONI, ANA BETINE B. BENDER, FERNANDA R.G. FERRIGOLO
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 96, Iss suppl 1 (2024)
Abstract Recent research has demonstrated the increasing interest in using insects for the extraction of bioactive compounds, particularly peptides. These compounds offer a spectrum of beneficial physiological effects. The aim of this study was to st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b603ae65b5c42a9a63583116fe22789