Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"antihyperglycemia"'
Autor:
Xin Huang, Kaihuang Lin, Sinian Liu, Junxiong Yang, Haowei Zhao, Xiao-Hui Zheng, May-Jywan Tsai, Chun-Sheng Chang, Liyue Huang, Ching-Feng Weng
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 15 (2024)
IntroductionDiabetes mellitus (DM) is a common endocrine disease resulting from interactions between genetic and environmental factors. Type II DM (T2DM) accounts for approximately 90% of all DM cases. Current medicines used in the treatment of DM ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eecdca5c3df4cb2a7d4ca4de5e6c7d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 24, Iss 1 (2023)
Silk protein, sericin was isolated from raw silk fabrication in reeling industry and subsequent process of silk throwing. The majority of it is thrown in the waste water from silk manufacturing. Sericin was used in antibacterial, antioxidant, wound h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95ac6d6ef00b4f8197ab7f7f4eb8d035
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adedamola Iyioluwa Akinyede, PhD, Adeola Bimbola Fehintola, M.Tech, Timilehin David Oluwajuyitan, PhD
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 8, Iss , Pp 100299- (2022)
Ability of plants to prevent degenerative diseases is based on the biological activities of their bioactive components. Bioactive components are more biologically available for the body to utilize when the plant undergo processing which aid their pot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c145cf2b66304f19853a25bad2471cd5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Food quality improvements of fresh fruits targeting both food preservation and human health is essential to advance healthy dietary options and to mitigate imbalanced nutrition-linked non-communicable chronic disease (NCDs) challenges globally. Speci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f387cd2d13f5468f804a6be0d41ec10a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.