Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"antifungal ability"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 42, Iss 4, Pp 273-283 (2024)
Pomelo peels, often overlooked in food processing, generate significant byproducts, especially in minimal processing setups. Rich in bioactive compounds, particularly in the green peel or flavedo, these peels offer versatile applications. This study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2cca451cb9342c38cc9fce2788c16ad
Autor:
Chaoqi Zhang, Yunfan Wang, Mengxin Wang, Yanhui Kong, Xiulian Li, Danliangmin Song, Xiangquan Zeng, Yanqing Yang, Xinguang Fan, Hansheng Gong
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionSweet cherries (Prunus avium L.) are highly valued for their taste and nutrients but are prone to decay due to their delicate skin and high respiration rate. Traditional chemical preservatives have drawbacks like residues and resistance,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96b9a01a969e468a95462279a97beab6
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 24, Pp 347-354 (2022)
In order to investigate the effect of molecular crowding on the antifungal ability of DNA-AgNCs and its preservation effect on citrus, DNA sequence (5'-CCCCCCCCCCCC-3') was mixed with AgNO3 solution in this experiment. DNA-AgNCs was prepared by simul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6fefcf3a75f470395341768459e6f5c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Burkholderia arboris, which belongs to the Burkholderia cepacia complex, has been shown to possess antifungal activity against several plant fungal pathogens; however, the antifungal compounds are yet to be identified. Here, we identified the antifun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c4b7792fa2245b990b4dd6ec7634391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Po-Wen Tu, Jie-Siang Chiu, Chih Lin, Chih-Cheng Chien, Feng-Chia Hsieh, Ming-Che Shih, Yu-Liang Yang
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 8, Iss 4, p 403 (2022)
Colletotrichum gloeosporioides is a phytopathogenic fungus that causes devastating losses in strawberries without effective countermeasures. Members of the genus Photorhabdus exhibit antimicrobial capability and have been found to have the potential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6da15fd1fb55485881c6072f83f00d33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.