Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"antibiotic and heavy metal resistance"'
Publikováno v:
Diversity, Vol 16, Iss 1, p 30 (2024)
Klebsiella oxytoca is an emerging pathogen that can cause life-threatening infectious diseases in humans. Recently, we firstly reported for the first time the presence of K. oxytoca in edible aquatic animals. In this study, we further investigated it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6cfab4d08c34e728ffef1585922de43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesca Fanelli, Angela Di Pinto, Anna Mottola, Giuseppina Mule, Daniele Chieffi, Federico Baruzzi, Giuseppina Tantillo, Vincenzina Fusco
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Arcobacter (A.) butzleri is an emerging pathogenic microorganism, whose taxonomy has been recently suggested to be emended to the Aliarcobacter (Al.) butzleri comb. nov. Despite extensive taxonomic analysis, only few fragmented studies have investiga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/047943b5890b4469b43892fbf1788399
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniele Chieffi, Anna Mottola, Angela Di Pinto, Federico Baruzzi, Francesca Fanelli, Vincenzina Fusco
Publikováno v:
Food microbiology
89 (2020). doi:10.1016/j.fm.2020.103416
info:cnr-pdr/source/autori:Fanelli F.; Chieffi D.; Di Pinto A.; Mottola A.; Baruzzi F.; Fusco V./titolo:Phenotype and genomic background of Arcobacter butzleri strains and taxogenomic assessment of the species/doi:10.1016%2Fj.fm.2020.103416/rivista:Food microbiology (Print)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:89
89 (2020). doi:10.1016/j.fm.2020.103416
info:cnr-pdr/source/autori:Fanelli F.; Chieffi D.; Di Pinto A.; Mottola A.; Baruzzi F.; Fusco V./titolo:Phenotype and genomic background of Arcobacter butzleri strains and taxogenomic assessment of the species/doi:10.1016%2Fj.fm.2020.103416/rivista:Food microbiology (Print)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:89
In this study the phenotypic and genomic characterization of two Arcobacter butzleri (Ab) strains (Ab 34_O and Ab 39_O) isolated from pre-cut ready-to-eat vegetables were performed. Results provided useful data about their taxonomy and their overall
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kamışlı, Sevim
TEZ10265 Tez (Yüksek Lisans) -- Çukurova Üniversitesi, Adana, 2014. Kaynakça (s. 151-167) var. xxi, 201 s. : res., tablo ; 29 cm. Bu çal mada, Bat Adana (evsel) ve Adana Hac Sabanc Organize Sanayi Bölgesi (endüstriyel) At k Su Ar tma Tesis’l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::842e007a2ecfb3303bd6cc492a151cbd
https://hdl.handle.net/20.500.12605/30032
https://hdl.handle.net/20.500.12605/30032