Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"antibacterial component"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 8, p 1640 (2023)
The increase in bacterial resistance and the decline in the effectiveness of antimicrobial agents are challenging issues for the control of infectious diseases. Traditional Chinese herbal plants are potential sources of new or alternative medicine. H
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8172b449ebcc4ead888d908a63875dfe
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 8, p 2418 (2022)
Our previous study showed that the ethyl acetate fraction (EAF) from an ethanolic extract of pickled and dried mustard (Brassica juncea Coss. var. foliosa Bailey) had significant antibacterial activity. Here, the EAF was further separated into seven
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b57dc270c5a44849ad7045529321ae6
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 660 (2022)
Outbreaks and prevalence of infectious diseases worldwide are some of the major contributors to morbidity and morbidity in humans. Pharmacophageous plants are the best source for searching antibacterial compounds with low toxicity to humans. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca7c487c4c7a4b78864e8340246119be
Autor:
Zhuang Zhikai, Zhang Jin, Li Mingfu, Deng Ganran, Ou Zhongqing, Lian Wenwei, He Junyan, Huang Tao
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 11, Iss 1, Pp 391-395 (2016)
Five different solvents (petroleum ether, chloroform, ethyl acetate, acetone, and distilled water) were used to extract antibacterial compounds from pineapple leaf fiber. Compounds extracted using acetone showed the greatest antibacterial effect agai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07b3f3e5b80542aba387c30e6ab90153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jin Zhang, Deng Ganran, Zhuang Zhikai, Li Mingfu, Ou Zhongqing, He Junyan, Huang Tao, Wenwei Lian
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 11, Iss 1, Pp 391-395 (2016)
Five different solvents (petroleum ether, chloroform, ethyl acetate, acetone, and distilled water) were used to extract antibacterial compounds from pineapple leaf fiber. Compounds extracted using acetone showed the greatest antibacterial effect agai