Zobrazeno 1 - 10
of 7 062
pro vyhledávání: '"anti-nutrient"'
Publikováno v:
Food & Agri Economics Review (FAER). 2024, Vol. 4 Issue 2, p64-67. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal on Food, Agriculture & Natural Resources. 2024, Vol. 5 Issue 2, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100402- (2024)
Adzuki bean (Vigna angularis) and mung bean (Vigna radiata) were investigated for their potential as plant-based milk alternatives. Their nutritional, anti-nutrient, stability, and organoleptic characteristics were compared with commercial soymilk an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1f499e75404408e9bf5b7fc3bead414
Publikováno v:
International Journal on Food, Agriculture and Natural Resources, Vol 5, Iss 2, Pp 1-9 (2024)
Five distinct African eggplants were used in the study to determine their nutritional and anti-nutrient contents which include: Solanum aethiopica, Solanum gilo, Solanum inacnum, Solanum macrocarpon and Solanum melomgena. These analyses were carried
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05edeee6bf2447cea32c91e4477e92c7
Autor:
Elias Ture, Meseret Bekele
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
The study aimed to investigate the optimal baking condition using optimal custom design of Design expert software, and the properties of the optimized and control biscuits were determined. Sorghum, grass pea, and orange-peel flour were blended with t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0c82e980c344fbc8fa74d7b5cbb5d17