Zobrazeno 1 - 10
of 406
pro vyhledávání: '"anti-browning"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101128- (2024)
Thirteen kojic acid-coumarin derivatives were synthesized using the principle of molecular hybridization, and their structures were characterized by 1H NMR, 13C NMR, and HRMS. In vitro enzyme inhibition experiments showed that all newly synthesized d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8272b1e262ff4c21a3c602f89083fde7
Publikováno v:
Agrointek, Vol 17, Iss 3, Pp 632-643 (2023)
Button mushroom (Agaricus bisporus) is an edible mushroom that has nutritional value and bioactive compounds like β -glukan, unsaturated fatty acids, tocopherol, ergosterol, lectins, polyphenol vitamin D, and selenium that are beneficial for health.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37376114e4ed40a3abde0d0b500e9aa1
Autor:
Carolina Paula Gouvêa de Souza, Ana Claudia Frasson Pretti, Lílian Christiane da Silva Souza, Luana Santos Nogueira, Ana Carolina Bianco Gomes, Rodrigo Scherer, Mayara Fumiere Lemos, Carmelita Zacchi Scolforo, Patrícia Campos Bernardes, Christiane Mileib Vasconcelos
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 45, Iss 1 (2024)
Abstract: Yacon (Smallanthus sonchifolius) is a tuberous root with a high phenolic compounds and fibers content which has a prebiotic effect, both important for preventing and/or promoting the reduction of non-communicable chronic diseases risks. How
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f91c90d5a5064581b704bf034719b3dc
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100569- (2023)
Fresh-cut fruit and vegetables (FCFVs) are challenging to maintain in terms of nutritional value and microbiological integrity. As a result of processing operations such as peeling, cutting, and trimming in the fresh-cut industry, tissue softening, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e2bdf05fc954d258e2cecf94a08d328
Autor:
Lorenza Marinaccio, Gokhan Zengin, Stefano Pieretti, Paola Minosi, Edina Szucs, Sandor Benyhe, Ettore Novellino, Domiziana Masci, Azzurra Stefanucci, Adriano Mollica
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100640- (2023)
Rubiscolin-6 (amino acid sequence: YPLDLF) is a selective δ-opioid receptor peptide isolated from spinach Rubisco. Its synthetic analogue, peptide YPMDIV is the most potent described so far for its increased opioid activity, thus in this work it was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ae8bcac785b43ffa3acc6337d66acbf
Autor:
Chengrui Shi, Xiaoli Yang, Pengjie Wang, Hao Zhang, Qihui Wang, Bo Wang, William Oyom, Weibing Zhang, Pengcheng Wen
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 168 (2024)
Browning and other undesirable effects on Agaricus bisporus (A. bisporus) during storage seriously affect its commercial value. In this study, a strain, Lactiplantibacillus plantarum NML21, that resists browning and delays the deterioration of A. bis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9faed1ae06274dcf8d815e4f823c1ed2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.